(English) Our Expertise

“Marina Orikum”, marina turistike me e madhe shqiptare me ambicie pertej Adriatikut

dd

“Marina Orikum”, marina turistike me e madhe shqiptare me ambicie pertej Adriatikut

Read More

VELIERAT MBUSHIN “MARINA ORIKUM”

IMG_8072 (2) (2)

VELIERAT MBUSHIN “MARINA ORIKUM”

Read More

“San Pietro Resort”, histori suksesi

sn1 - Copy (1)

“San Pietro Resort”, histori suksesi [/vc_column][/vc_row]

Read More

“Tirana Industrial Park”, një zgjedhje e shkëlqyer për sipërmarrësit

3

“Tirana Industrial Park”, një zgjedhje e shkëlqyer për sipërmarrësit

Read More

Rezidencat, zgjedhje ideale për shtëpi

DSC_7121 (1)

Rezidencat, zgjedhje ideale për shtëpi

Read More

Marina Orikum mirëpret velierat e Regatës “Brindisi-Vlorë”

IMG_8072 (2) (2)

Marina Orikum mirëpret velierat e Regatës “Brindisi-Vlorë” Me shumë emocion, adrenalinë dhe dinamizëm u mbyll gara e parë n...

Read More

“CEO” i “Melia Hotels” vjen në Shqipëri

meliaaaa

The cooperation started a long time ago between the “Concord Investment” group and the prestigious “Melia Hotel” brand has cul...

Read More

Bizneset në Shqipëri/ Trendi më i fundit drejt Parqeve Industriale

02_big

Tirana Industrial Park është fjala e fundit e të bërit biznes në Shqipëri. Me hapësira të dedikuara për magazinim, ekspozim dhe izolim termik, ky ambi...

Read More

E tashmja dhe e ardhmja e industrisë “Real Estate”

edil-752x440

Pandemia e Covid-19 gjunjëzoi cdo sektor të ekonomisë, për shkak të masave ekstreme që u morën në funksion të parandalimit të infektimit, masa që arri...

Read More

“Albanian Motor Company”, edhe jashtë Shqipërisë/ Modelet më të reja të makinave edhe në Kosovë

makina-752x440

“Albanian Motor Company”, pjesë e “Concord Investment”, zgjerohet edhe jashtë kufijve të Shqipërisë. Që prej 1 shkurtit 2021, “Albanian Motor Company”...

Read More