Concord Investment përfaqëson një sërë kompanish dhe është gjithashtu grupi më i madh i investitorëve në Shqipëri, i cili ndërmerr investime direkte ose nëpërmjet kompanive të grupit. Me qendër në Tiranë, aktiviteti i “Concord Investment” shtrihet në fushën e ndërtimit, mediave, materialeve të agregatit dhe betonit, shitje automjetesh dhe shitje me shumicë dhe pakicë.

E themeluar në vitin 1991, Concord Investment filloi si një biznes familjar me kontributin e partnerëve themelues, z. Adrian Dulaku, z. Artan Dulaku dhe z. Genci Dulaku. Concord Investment është pozicionuar më së miri në treg për të përfituar nga mundësitë dhe për të siguruar rritjen e vazhdueshme të saj. Ai menaxhohet nga Bordi i Aksionarëve dhe Bordi i Drejtorëve. Drejtor i Përgjithshëm i këtij grupi që nga themelimi është z.Artan Dulaku.

Ndërtimi dhe Infrastruktura

View more

Zhvillimi dhe Investimi

View more

Telekomunikacioni dhe Media

View more

Betoni dhe Produkte Inerte

View more

Shpërndarja e makinave

View more

Menaxhimi i Aseteve dhe Shitja me pakicë

View more

Energjia

View more

Projektet tona

View more

Projektet tona

Mënyra më e mirë për të njohur CONCORD është duke eksploruar punën që ata bëjnë dhe idetë që frymëzojnë ekipin tonë.

San Nicolas A6C93ECF-F057-4662-A16E-45B0675C549B (2)

San Nicolas

Kompleksi "San Nicolas" është destinacioni turistik dhe rekreativ i standarteve të larta të cilësisë dhe sigurisë, në Sh
San Pietro Resort dj2

San Pietro Resort

San Pietro Resort, eshte nje projekt gjigand ne zonen e Gjirit te Lalezit, me investim te "Concord Investment" dhe ndert