Archive for category: Pergjegjesia Sociale

PROJEKTI “GO GREEN”

fior3

Ndër projektet e para që Tring ka mbështetur në kuadër të përgjegjësisë sociale është projekti “Go Green”. Ne kemi zgjedhur Green Recycling si bashkëp...

Read More

RIKONSTRUKSION I LABORATORËVE TË AGJENCISË KOMBËTARE TË USHQIMIT

DCIM100MEDIADJI_0870.JPG

RIKONSTRUKSION I LABORATORËVE TË AGJENCISË KOMBËTARE TË USHQIMIT Investitor: Delegacioni Europian dhe Ministria e Bujqësisë (AKU...

Read More

Financim i Kendit te Lojrave per femije

19732242_10156371101649832_1371739242372686423_n

TRING FINANCON NDËRTIMIN E NJË KËNDI LOJRASH PËRBALLË STADIUMIT “SELMAN STËRMASI Tring i ka bërë një surprizë Tiranës mëngjesin e sotëm. Fëmijët në r...

Read More

RIKOSTRUKSION I SHKOLLËS MARQINET

DCIM100MEDIADJI_0790.JPG

RIKOSTRUKSION I SHKOLLËS MARQINET Kompania e ndertimit: Edil Al Përfunduar: 2009 Investitor: Delegacioni Europian dhe Ministria e Arsimit Category...

Read More