Inagurimi i Resortit “San Pietro”

Fitues i cmimit "Projekti me i mire Rezidencial"

“Edil Al” dhe “Tring” nderohen me çmimin “SuperBrands”

"Superbrand" per Resortin San Pietro

COVER - San Pietro, jete dhe shtepi ne breg te detit - 18 Korrik 2020 - Lifestyle - Vizion Plus

7pa5 - Nje mengjes ne San Pietro - 13 Nentor 2020 - Show - Vizion Plus

“Tirana Industrial Park”, një zgjedhje e shkëlqyer për sipërmarrësit - News, Lajme - Vizion Plus

“Melia”: Shqipëria, histori suksesi - News, Lajme - Vizion Plus

“San Pietro Resort”, histori suksesi - News, Lajme - Vizion Plus

“Concord”, investitor strategjik, hotele me 5 yje në Gjirin e Lalzit - Lajme - Vizion Plus

“San Pietro”risi në turizëm - News, Lajme - Vizion Plus

Një park industrial për Tiranën/ Nis zbatimi i fazës së dytë për bizneset e huaja dhe vendase

Rezidenca "Alba" një risi në teknologjinë e ndërtimit - News, Lajme - Vizion Plus

E-Zone - Parku Industrial i Tiranes, shtepia e biznesit - 18 Tetor 2020 - Vizion Plus