Archive for category: News

(Shqip) Bizneset në Shqipëri/ Trendi më i fundit drejt Parqeve Industriale

02_big

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

The present and the future of real estate.

edil-752x440

The extreme measures which were introduced to curb the spread of Covid-19 brought every sector of the economy to its knees. But how did the pandemic a...

Read More

“Albanian Motor Company”, Crosses the borders. New models now available even at Kosova Motors.

makina-752x440

“Albanian Motor Company”, part of “Concord Investment”, keeps growing even outside Albanian Borders. Starting from February 1st, “Albanian Motor Compa...

Read More

(Shqip) Një park industrial për Tiranën. Nis zbatimi i fazës së dytë për bizneset e huaja dhe vendase

DSC_4808

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) “San Pietro” dhe “Quiet Lake”, rezidencat që harmonizojnë shërbimet me natyrën.

DJI_0607

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) Nuk ndalet puna në “San Pietro”/ Kantieri i ndërtimit vazhdon me zbatimin e projektit

28

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) San Pietro Resort, projekti ambicioz në Samitin e Turizmit

Samiti-i-turizmit

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

L’Albanie, une nouvelle destination à la mode

111111111111111111111111111

Cette année 2019, 50 000 de nos compatriotes ont choisi l’Albanie pour leurs vacances. C’est un paradis méconnu au nord de la Grèce avec s...

Read More

(Shqip) “My Living” troket ne dyert e Resortit San Pietro

a1

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) Studentët në “San Pietro Resort”, mësojnë në praktikë ndërtimin luksoz në Gjirin e Lalzit

IMG_2790

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More