“Safe Security Albania” sh.p.k. ka si objekt kryesor të aktivitetit të saj administrimin e pasurive të paluajtshme të Concord Investment. Kjo shoqëri kryen administrimin dhe menaxhimin e tri qendrave tregtare: European Trade Center (e cila është qendër biznesi dhe rezidencë banimi), Kristal Center dhe Concord Center. Ajo administron dhe kryen mirëmbajtjen e pjesëve të përbashkëta në komplekset dhe godinat e banimit të ndërtuara nga kompania. 

http://pronameqira.al/?

Image result for nenette

Me qender ne Milano, kompania Nenette sjell ne Shqiperi moden e fundit te veshjeve per femra. Dyqani ne ETC ju mundeson larmi zgjedhjesh per sezone te ndryshme.

https://www.nenette.it/

Image result for joma

Bashkepunimi mes Grupit “Concord Investment” dhe Kompanise spanjolle te veshjeve sportive nisi ne vitin 2015.

Joma Sport Brand listohet ne top 10 ne rang boteror.

 https://www.facebook.com/jomasportshqiperi/