Concord Shpk

Concord Shpk

Me fillesat e veta në vitin 1991, Concord Investment është një kompani investuese familjare, e cila, me kalimin e viteve është kthyer në një nga kompanitë kryesore në tregun e investimeve në fusha të ndryshme, si: blerje tokash, qendra turistike, hoteleri, ndërtime civile, industriale, si edhe në fusha të tjera.

Projektet

Karpen Resort dhe Rezidenca

Karpen Resort dhe Rezidenca

Karpen Resort dhe Residenca- projekti përmban shtëpi pushimi, zona të pasura tregtare, ambiente rekreative, park ujor

San Pietro 2

San Pietro 2

me zonen luksoze te banimit dhe hotelin me 5 yje ky kompleks do te behet destinacioni kryesor turistik per individe d

Saranda bay Marine

Saranda bay Marine

Saranda bay Marine është një kompleks hotelesh, rezidencash dhe një port jahtesh që do të vendoset përgjatë bregdetit

Orikum marine

Orikum marine

Marina e Orikumit ndodhet në gjirin e Dukatit, në pjesën jugore të Gjirit të Valonës. Qendra ka 59 apartamente (banes

San Nicolas

San Nicolas

Kompleksi "San Nicolas" është destinacioni turistik dhe rekreativ i standarteve të larta të cilësisë dhe sigurisë, në Sh
San Pietro Resort

San Pietro Resort

San Pietro Resort, eshte nje projekt gjigand ne zonen e Gjirit te Lalezit, me investim te "Concord Investment" dhe ndert
Fiori Di Bosco

Fiori Di Bosco

Fare pranë qëndrës së kryeqytetit, e arritshme nga tre akse rrugësh kryesore, por maksimalisht e mbrojtur nga zhurmat

Eyes Of Tirana

Eyes Of Tirana

Projektimi është vepër e një prej studiove më të mëdha daneze dhe është konceptuar sipas stilit të arkitektit Henning La
Quite Lake

Quite Lake

Quiet Lake është vendi ku do të shijoni natyrën ekskluzive, me pamje impresionuese të liqenit të Farkës dhe vargmalit të