San Pietro 2

Projects

me zonen luksoze te banimit dhe hotelin me 5 yje ky kompleks do te behet destinacioni kryesor turistik per individe dhe familje. San Pietro Resort 2 eshte plotesisht i pajisur per te sherbyer si nje oaz relaksi dhe argetimi per te gjithe familjen,

 365 ditët e vitit.