Quite Lake

Projects

Quiet Lake është vendi ku do të shijoni natyrën ekskluzive, me pamje impresionuese të liqenit të Farkës dhe vargmalit të Dajtit.

Njëkohësisht do të shijoni komoditetin e të jetuarit vetëm 10 m  larg qendrës së kryeqytetit. Në një vendodhje të pakrahasueshme, fare prane me Liqenin e Farkes, është krijuar një hapësirë rezidenciale e nivelit të lartë. Vilat dhe apartamentet janë dizenjuar me qëllimin për të krijuar hapësirën më të mirë për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësira të bollshme ,të ndriçuara e me materialet më cilësore!  Për ju dhe të dashurit tuaj … ENDERRONI!!

Quiet Lake