Archive for: Projekte të ardhshme

PREZANTIMI-Playa del Este-REDUCED-53

Karpen Resort dhe Rezidenca

Karpen Resort dhe Residenca- projekti përmban shtëpi pushimi, zona të pasura tregtare, ambiente rekreative, park ujor

WhatsApp Image 2021-02-27 at 09.25.41 (1)

San Pietro 2

me zonen luksoze te banimit dhe hotelin me 5 yje ky kompleks do te behet destinacioni kryesor turistik per individe d

200518_EAA-Marina Town Saranda Pre-Concept Presentation_page-0052

Saranda bay Marine

Saranda bay Marine është një kompleks hotelesh, rezidencash dhe një port jahtesh që do të vendoset përgjatë bregdetit

WhatsApp Image 2022-01-04 at 16.31.00 (2)

Orikum marine

Marina e Orikumit ndodhet në gjirin e Dukatit, në pjesën jugore të Gjirit të Valonës. Qendra ka 59 apartamente (banes

111111111111111111111111111

Arameras

Ksamil – Arameras Toka prej 295.000 m2, e rrethuar me det dhe shkëmbinj të thepisur, ndodhet në fshatin më jugor të qyte