Archive for author: Elma Hoxha

(Shqip) Një park industrial për Tiranën. Nis zbatimi i fazës së dytë për bizneset e huaja dhe vendase

DSC_4808

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) “San Pietro” dhe “Quiet Lake”, rezidencat që harmonizojnë shërbimet me natyrën.

DJI_0607

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) Nuk ndalet puna në “San Pietro”/ Kantieri i ndërtimit vazhdon me zbatimin e projektit

28

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) San Pietro Resort, projekti ambicioz në Samitin e Turizmit

Samiti-i-turizmit

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) Parku Industrial i Tiranës/ Investimi ku nis dhe mbyllet cikli i biznesit – Lajme – Vizion Plus

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

Hoteliers from the Balearic Islands decide to invest in Albania and Croatia and stop in the Caribbean

Meliá has been the first Spanish and Balearic hotel chain to disembark in Albania, where in the next two years it will manage two holiday resorts in t...

Read More

L’Albanie, une nouvelle destination à la mode

111111111111111111111111111

Cette année 2019, 50 000 de nos compatriotes ont choisi l’Albanie pour leurs vacances. C’est un paradis méconnu au nord de la Grèce avec s...

Read More

Albania: beaches still preserved from mass tourism

The beaches of Albania welcome more and more tourists. For the moment, these sites remain rather preserved. France Televisions Thirty years ago, ...

Read More

(Shqip) “My Living” troket ne dyert e Resortit San Pietro

a1

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More

(Shqip) Studentët në “San Pietro Resort”, mësojnë në praktikë ndërtimin luksoz në Gjirin e Lalzit

IMG_2790

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read More