1991


Related image Grupi Concord Investment i ka fillesat ne vitin 1991. Me aktivitet import/eksportin e produkteve industriale eshte nje nder nismetaret e pare ne fushen e biznesit pas vitit 90'.

1991

Edilal
Ne 1994 "Concord Investment" themeloi kompanine “Edil Al”, e cila do ndryshonte standartin e ndertimit ne Shqiperi. Me 31 vite eksperience, kompania vazhdon te kontribuoje ne te gjithe vendin me ndertime civile, publike, industriale dhe ne fushen e turizmit.

1996

ALBA BETON

Kompania “Alba Beton” u krijua per prodhimin e materialeve te ndertimit si lende e pare per projektet ne kete sektor.

2000

VIZION PLUS
Image result for vizion plusMe misionin per te promovuar "fjalen e lire" Concord Investment investoi ne krijimin e "Vizion Plus" Median e Pavarur . Televizioni ka nisur transmetimet në vitin 1999 fillimisht në nivel lokal, për të kaluar më pas me një shtrirje në mbi 90 % të territorit të Shqipërisë.  

2002

INTER GAZ
Concord Investment Group nis bashkepunimin me kompanine AV Gas ne vitin 2002.

2003

ADRIATIKA BETON

Me synimin per te zgjeruar aktivitetin ne prodhimin e materialeve te ndertimit, grupi Concord Investment bashkepunon me Adriatika Beton ne zonen e Durresit.

2022

ALBANIAN MOTOR COMPANY

                 Nje nder bashkepunimet me te sukseshme ne rand nderkombetar eshte ai me kompanine "Ford'.   "Albanian Motor Company" eshte Distributori Ekskluziv i makinave Ford ne Shqiperi.

 

              

 

Hyundai u bë pjesë e Albanian Motor Company në 01 Janar 2020 dhe aktualisht qëndron e renditur si një ndër markat më të shitura në vendin tonë.

 

              

2004

Alissa Albania

Angazhimi ne sektorin e ndertimit, solli si domosdoshmeri zhvillimin e infrastruktures. Per kete arsye, ne 2004 grupi Concord Investment krijon kompanine 'Alissa Albania" e cila do fokusohej në fushën e infrastruktures, ujesjelles - kanalizimeve.

2005

CONCORD INVESTMENT SHPK

Image result for concord investmentConcord Investment shpk eshte shoqeri financiare e cila kryen investime ne fushat ekonomike ku kompanite e grupit shfaqin interes.

2005

Conad
logo Ne vitin 2012 nis bashkepunimi me Conad Albania, rrjetin e suksesshem te supermarketeve italiane ne Shqiperi.

2006

ASC

Image result for asc albaniaNe vitin 2006 Concord Investment zgjeron portofolin duke investuar ne sektorin e telekomunikacionit me themelimin e kompanise ASC. “Albanian Satellite Communication” është ofruesi kryesor i Hi-Speed Internet, i shërbimit të telefonisë, atij kabllor dhe “IPTV”-së,

2008

TRING TV
Image result for tring tv Grupi Concord Investment themeloi "Tring TV" në vitin 2006. Aktualisht eshte nje nder kompanitë më të mëdha në vend në fushën e transmetimeve televizive digjitale tokësore, satelitore dhe OTT.

2008

ILIRIA DEVELOPMENT
Image result for investmentNe vitin 2008 grupit Conord Investment i shtohet kompania investitore "Iliria Development".

2009

SSA

Safe Security Albania eshte nje kompani administrimi dhe mirembajtje e pasurive të paluajtshme si edhe e aseteve te Grupit "Concord Investment".

2011

CABLE NET
Investimet ne fushen e telekomunikacionit vijojne me "Cable Net". Qe prej vitit 2011 kompania operon ne tregti me shumice dhe pakice te produkteve televizive nepermjet sistemit kabllor.

2012

LIVING Media

Investimi ne fushen e medias zgjerohet ne vitin 2014 me krijimin e "Living Media".  I pari kanal televiziv me fokus ne stilin e te jetuarit - Living Tv Channel. Me te njejten tematike nis edhe botimi i Revistes Living qe shume shpejt u be revista Nr. 1 me e shitur ne Shqiperi . Living është i pari dhe i vetmi brand në Shqipëri për stilin e të jetuarit.

2015

Dufe - NENETTE
 

Me qender ne Milano, kompania Nenette u be pjese e Concord Investment ne vitin 2015.

2014

Botimet Living

"Botimet Living" nisi veprimtarinë në nëntor 2014.  Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tyre referuar letërsisë bashkëkohore.

2020

Bookland

Ne vitin 2020 u themelua Bookland, nje hapesire kushtuar leximit dhe miqve te librit.  Libraria më e re në Tiranë me një larmishmëri titujsh shqiptarë e të huaj për të gjitha grupmoshat.

https://galeria-etc.com/index.php/dyqanet/bookland