Archive for category: Uncategorized

Parku Industrial i Tiranës/ Investimi ku nis dhe mbyllet cikli i biznesit – Lajme – Vizion Plus

I pozicionuar ne krah të mbikalimit të Rinasit, vetëm 11 km nga Tirana si dhe 27 km larg nga Durrësi, parku industrial do të jetë shtëpia e biznesit v...

Read More

(English) Hoteliers from the Balearic Islands decide to invest in Albania and Croatia and stop in the Caribbean

Mungon përkthimi në shqip

Read More

(English) Albania: beaches still preserved from mass tourism

Mungon përkthimi në shqip

Read More

Merr jetë resorti i parë turistik “San Pietro” në Shqipëri      Për herë të parë në Shqipëri do të marrë jetë resorti më i madh turistik,...

Read More