RIKONSTRUKSION I LABORATORËVE TË AGJENCISË KOMBËTARE TË USHQIMIT

RIKONSTRUKSION I LABORATORËVE TË AGJENCISË KOMBËTARE TË USHQIMIT

DCIM100MEDIADJI_0873.JPG
DCIM100MEDIADJI_0870.JPG

Investitor:

Delegacioni Europian dhe Ministria e Bujqësisë (AKU).

Përfunduar:

2016

Category:

Ndërtime Publike