Parku Industrial i Tiranës/ Investimi ku nis dhe mbyllet cikli i biznesit – Lajme – Vizion Plus

I pozicionuar ne krah të mbikalimit të Rinasit, vetëm 11 km nga Tirana si dhe 27 km larg nga Durrësi, parku industrial do të jetë shtëpia e biznesit vendas dhe atij të huaj që operon në Shqipëri. Kjo vendndodhje strategjike qe lidh dy ekonomitë më të mëdha të qyteteve është një pikat e forta të këtij projekti.

Kompleksi I pari I këtij lloji në vend shtrihet në një sipërfaqe ndërtimi prej 75 mijë metra katror, 55 mijë nga të cilat janë ambiente magazinimi.

https://www.youtube.com/watch?v=nuUK-re3KG8[:]