San Pietro Resort

Projects

San Pietro Resort, eshte nje projekt gjigand ne zonen e Gjirit te Lalezit, me investim te “Concord Investment” dhe ndertues “Edil-al”.

Projekti i cili shtrihet ne nje siperfaqe prej 30 hektaresh, perfshin rezidenca ne formen e vilave, apartamente, si dhe nje Hotel gjigand me 5*. I projektuar nga Arkitekt Italian dhe i menaxhuar nga Grupi Internacional per menaxhim hotelerie “Melia Group” resorti ofron qetesine dhe relaxin e deshiruar. Me nje distance prej 44 km nga Tirana, 40 km nga Aeroporti i Rinasit dhe 37 km nga qyteti i Durresit, ky resort behet shume i afert si per pushuesit vendas ashtu edhe per ata te huaj.

Eshte perzgjedhur zona e Gjirit te Lalezit, per vete gjelberimin dhe bukurite natyrore dhe arritja me e madhe e ketij projekti eshte harmonizimi i natyres me ndertimin. Arkitekti ka synuar shkrirjen dhe nderthurjen e elementeve natyrore me ato arkitektonike, duke realizuar ndertimin midis pemeve dhe duke krijuar siperfaqe te gjelberta mbi tarracat e vilave, te kombinuara me pjergullata druri.

 

Website: http://www.sanpietroresort.eu/

San Pietro Resort