Portofoli

Shqipëria, një destinacion i ri në trend

Portofoli

Këtë vit 2019, 50 mijë bashkatdhetarë tanë kanë zgjedhur Shqipërinë për pushimet e tyre. Është një parajsë e panjohur në veri të Greqisë me ujërat e saj bruz, plazhet e saj të egra rrëzë maleve dhe çmimet e saj të ulëta. Në vrull të plotë, kjo perlë e Ballkanit mund të bëhet së shpejti Kroacia e re. Kjo temë u transmetua në lajmet televizive të orës 20:00 të datës 11.08.2019 të prezantuara nga Audrey Crespo-Mara në TF1. Do të gjeni në programin e lajmeve të 20:00 të datës 11 gusht 2019 raporte mbi lajmet politike ekonomike, ndërkombëtare dhe kulturore, analiza dhe rikthime mbi temat kryesore të ditës, tema në rajone si dhe anketa mbi tema që kanë të bëjnë me jetën e përditshme franceze.

 

https://www.tf1.fr/tf1/jt-we/videos/lalbanie-une-nouvelle-destination-a-la-mode-58264240.html