Karpen Resort dhe Rezidenca

Projects

Karpen Resort dhe Residenca- projekti përmban shtëpi pushimi, zona të pasura tregtare, ambiente rekreative, park ujor dhe një hotel me 5 yje. Pranë kryeqytetit dhe lokacioneve strategjike.