Eyes Of Tirana

Projects

Eyes of Tirana ndodhet në qendër të kryeqytetit dhe është një nga projektet më ambicioze të Masterplanit për Tiranën.

Projektimi është vepër e një prej studiove më të mëdha daneze dhe është konceptuar sipas stilit të arkitektit Henning Larsen, me qëllim që të theksojë stilin arkitektural të qytetit. Maja e kullës, që hapet si lule, sfidon gravitetin. Atriumet kanë pamjen e një syri nga ka marrë dhe këtë emër.