Arameras

Projects

Ksamil – Arameras

Toka prej 295.000 m2, e rrethuar me det dhe shkëmbinj të thepisur, ndodhet në fshatin më jugor të qytetit të Sarandës, Ksamil. Pamja ballore mahnitëse e detit shtrihet deri në ishullin e Korfuzit. Dizajni i projektit përmban hotele, shtëpi pushimi, dyqane luksoze, ambiente argëtuese, park ujor dhe një mol të gjerë për barka dhe jahte.