Saranda bay Marine

Projects

Saranda bay Marine është një kompleks hotelesh, rezidencash dhe një port jahtesh që do të vendoset përgjatë bregdetit të Jonit. Ndodhet në Gjirin e Limionit, në veriperëndim të qytetit të Sarandës. Marina e Gjirit të Sarandës është 15 km larg
nga Aeroporti i Sarandës. Është një vend i mrekullueshëm për të hedhur spirancë gjatë zbulimit tuaj detar të Detit Mesdhe.
Saranda Bay Marina ofron ankorim për 400 anije (aktualisht 100 ankorime), të sigurta nga erërat dhe rrymat. Duke shkelur në breg, gjeni lehtësira të përshtatshme si marrja me qira e një makine ose biçiklete, një mini-market dhe zyra e këmbimit.
Masterplani i integruar me vizionin e zhvillimit urban të qytetit, përbëhet nga lloje të ndryshme objektesh rezidenciale, rekreative, turistike, hotele me pesë yje dhe shumë hapësira publike.